13 May 2016

SM Station Şarkıları /2

Sm Station projesinin eski projelerini daha önce yayınlamıştım.

Sm Station Şarkıları /1
Heechul&JungMo&Wheein

İşlerimin yoğunluğundan dolayı her hafta yazma işi biraz sıkıntı oldu. Bununla birlikte geçtiğimiz bir aylık süreçte yayınlanan parçaları sizinle paylaşacağım.



Sm Station 22 Nisan tarihli şarkısı Kim Bum Soo ve Kenzie iş birliğinden geldi. Pain Poem şarkısını dinlerken verdiği his insanı hüzünlendiriyor hüzünlendiriyor. Kenzie'nin şu zamana kadar yaptığı hiçbir şarkısı kötü değildi. Aksine bir çoğu kpop sektörünün hit şarkılarından. Şarkının klibinde Descendants of the Sun ve IRIS 2 dizisiden hatırlayacağımız kötü adam David Mclnnis oynuyor.Klibin hikayesi insanı derinden yaralıyor.


Sm Station 29 Nisan tarihli şarkı hiç kuşkusuz projenin en ilginç olanı diyebilirim. SM kendi tarzının dışına çıkarak bir metal grubuna projede yer verdi. Inlayer "Mindjack" metal şarkısı oldu. Şarkıyı ard arda dinlediğinizde bağımlılık yapıyor.

Sm Station 6 Mayıs tarihliler, f(x) grubunun güzellikleri Luna&Amber'ın seslendirdiği DJ olara eşlik eden  Hollandalı Fas kökenli "R3hab şarkıları oldıu "Wave" şarkısı oldu. Ben bu ikiliyi sevdiğim için şarkıya acayip yakışıtrdım. Amber'ın muzip kişiliğine aşırı yakışmış. Klip eğlenceli, şarkı eğlenceli, söyleyenler tatliş daha ne olsun.

Sm Station 13 Mayıs tarihli yayımlanan şarkısı EXO'nun sesi Beakhyun ve ballad şarkıların kralı K.Will ile olan düeti "The Day" oldu. Şarkı hem Beakhyun'un hem K.Will'in sesine harika oturmuş. Proje başladığından beri acaba K.Will ile düet yaparlar mı diye merak içinde bekliyordum. Beakhyun ile olmasını kim düşündüyse harika bir iş yapmış. Seslerinin şarkıda ahenki, uyumu ve verdiği hisse bayıldım. Şu zamana kadar projenin en iyi düeti diyebilirim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi lütfen benimle paylaşın..