14 Nis 2015

Love Forecast

fa

2015 yapımı Love Forecast filminin senaristliğini Park Jin Pyo, Lee Byung Ho ve  Lee Han yaparken yönetmenlik koltuğuna filmin senaristlerinden Park Jin Pyo üstlenmiştir. Yapımcılığını ise CJ Entertainment şirketi üstlenmiştir.. Filmin başrollerinde sevilen oyuncular Lee Seung Gi ve Moon Che Won yer almaktadır.

Lee Seung GiMy Girlfriend is a Nine Tailed FoxThe King 2 HeartGu Family Book ve You're All Surrounded dizilerinde rol almıştır. Love Forecast ise uzun metrajlı ilk filmidir. Joon Soo karakterini canlandırmaktadır. Joon Soo;  ortaokulda öğretmenlik yapmaktadır. Aşık olduğu kız için her şeyini vermeye hazırdır. Her şeyi yapıyor olsa bile, o sonunda terkedilen biri olur.
Moon Chae Won; izlediğim dizileri arasında Fair Lady, Princess Man, Nice Guy ve Good Doctor yapımlarında ki poerformansını hala unutumam. Romantik-komedi türünden ziyade dram ve tarih konu almış yapımlarda daha başarılı olduğunu düşünüyorum. Hyun Woo karakterini canlandırmaktadır. Hyun Woo karakteri ise hava durumu spikeridir. Güzel görüntüsünün aksine, aşırı hareketleri ve sert üsluplu bir konuşma tarzı vardır. 
İki yakın arkadaş düşünün, biri diğerine aslında aşık fakat sırf onu kaybetmemek adına yıllarca sessiz kalmış. Enterasan bir konu diyemeyceğim ama sırf Lee Seung Gi ve Moon Chae Won arasında ki uyum için bile izlenebilecek bir film. Filmde, komik öğelere ağırlık verilmiş. Güleceğiniz bir çok sahne mevcut. Fakat, ne yazık ki romantik öğeler için aynı düşünce içinde değilim. Filmin konusu  "Film harikalar mı?" derseniz. "Hayır, tabi ki "derim.. Başrol oyuncularının birbirleriyle olan uyumu ve güldüren öğelerin çokluğundan dolayı izlemek için ideal bir film. Lee Ji Hoon'un seslendirdiği "Paradise" şarkısını es geçmemek lazım.
Love Forecast filmi fragman için; TIKLA

5 yorum:

  1. Ben şahsen sadece lee seung gi için izledim çok özlemişim çünkü. Moon chae won u oldum olası sevmem zaten :) film sıkmadı ama beklediğim samimiyet yoktu sanki bir şeyler eksikti :/ hani konu klasik bari biraz samimi olsun içime dokunsun filan demiştim.. neyse artık :) tanıtımı da çok beğendim eline sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başrolde iki sevdiğim oyuncu olduğu için ikisi için izledim. Aslında senaryo romantik-komedi tadında fakat yazıda belirttiğim gibi eksikler çok fazlaydı. Dengeyi sağlayamamışlar :)
      Bu arada teşekkür ederim güzel düşüncelerin için :)

      Sil
  2. Burdaki paylaşımlar sayesinde MStar'daki arkadaşlarıma önerilerim arttı teşekkürler ^_^

    YanıtlaSil
  3. Mstardaki arkadaşım bahsetmişti bundan :))

    YanıtlaSil

Düşüncelerinizi lütfen benimle paylaşın..