10 Ara 2014

Cindirella 2015


Çocukluğumuz da Sindirella hikayesine dair çizgi film, dizi, ya da film izlemişizdir. Yaşım kaç olursa olsun izlemeye de devam edeceğim gibi görünüyor. Sindirella hikayesi de 2015'te tekrardan hayat buluyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise tiyatro konusunda oldukça yetkin bir isim olan Kenneth Branagh yer alıyor. Filmin başrollerinde Lily James ve Richard Madden bulunuyor. Yan rollerde işe yine özel isimlerin olduğuna tanık oluyoruz. Bunlar Helena Bonham Carter, Cate Blanchette ve Ben Chapllin'de bulunuyor.
 Cate Blanchette hayranıyımdır. Yüzüklerin efendisinde benim gözümde çığır atladım. Harika bir kadın.

Fantastik ögelerin bolca göründüğü fragmanda ayrıca, masalda yer alan bir çok efsanevi anlatımların yer aldığı sahnelere de rastlamak mümkün. 
 Sindrella filmi; Ella'nın tüccar babasu, annesinin trafjik ölümü üzerine başka bir kadınla evlenir. Çok sevdiği babasına destek olmak için Ella üvey annesi Tremaine'i ve üvey kız kardeşleri Anastasia ve Drizella'yı kabul eder. Fakat Ella'nın babası da aniden ölünce, genç kız zalim üvey anne ve kız kardeş ile baş başa kalacaktır. Kısa zaman içinde kendi evinde bu üç kadının hizmetçisi durumuna düşer. Umutsuzluğa kapılan geç kadının tek kurtuluşu, kentte düzenlenen ve tüm genç kızların katılacağı balodur. Konusu klasik Sindrella hikayesi bu modern uyarlamasını merakla bekleyen kesimlerden biriyim. 
 Film 13 Mart 2015'te vizyona girecek
İlk Fragman; TIKLA

2 yorum:

  1. Bu film benimde dikkatimi çekti, böyle uyarlamalara bayılıyorum. Şimdiden kardeşime sinemasına gitmek için söz verdim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dizi ve film ne varsa masal dünyasıyla ilgili her şeyi izlemişimdir. Çocukların daha çok ilgisini çekiyor :)

      Sil

Düşüncelerinizi lütfen benimle paylaşın..