14 Tem 2014

Roommate / Kore Programı

Çocukluğum döneminde bir BBG programı vardı.. O dönemlerin en popüler program şovlarından biriydi.. BBG evine daha çok ismini duyurmak isteyen insanlar katılırdı.. Bu programda kavgalar, tartışmalar, eğlenceler havada uçuşurdu.. İnsan bir süre sonra izlemeye sıkılırdı. Avupra'da da bir çok ülke BBG şovunu uygulamıştır. Fakat; yıl 2014; Güney Kore'de böyle bir şov programı yapar yapmasına da onların şovları pek bi güzel pek bi eğlenceli olur.. Ev halkına katılan her biri ünlüdür.. Siz düşünün izlerken nasıl keyif aldığımı.. Öyle güzel bir evde yaşıyorlar ki insanın izlerken içi açılıyor. Hele bir bahçesi var ki yaz akşamlarının vazgeçilmez mekanı olur çıkar.. Özellikle evde yaşama hakkı kazanan yurtta kalan çocuklar için ev ayrı güzel gelecek.. Bu büyük evi ancak kalabalık bir aile paklar değil mi? O zaman ailemizi tanıyalım..
Oda arkadaşları: LEE DONG WOOK-JO SE HO
Lee Dong Wook; 1981'li bu yaşına kadar ailesiyle yaşamış başarılı bir oyuncu..Onu Strong Heart programının sunucusu olarak tanıyordum. Şu sıralar Hotel King dizinde oynuyor. Sayısız dizi, film ve programda yer aldı..Bu programla birlikte pek sevdim. Bu yüzden Hotel King dizisini günü güne izliyorum.. Jo Se Ho; 1982'li komedyen..Bu kim kim diye düşünüyordum program ilk başladığında sonrada You Who Came From Star dizisinde kütüphanede ki ikili olduğunu partnerini gördüğümde hatırladım.Roommate evinde en çok güldüğüm oda arkadaşları.Se Ho komedyen olunca bir çok şakanın altında bu ikisi çıkıyor elbette :)
Oda arkadaşları: NANA-HONG SOO HYUN
NANA;1991'li idol.. After School grubunun üyesi.. Daha Orange Caramel alt grubunda faaliyet gösteriyor. Daha önceleri mankenlik yapmış. Zaten fiziğinin güzelliğinden tahmin edilecektir. Bu kızın odada ki halleri, konuşması ilk başlarda izlerken bir çok kişiye itici gelebilir fakat bir süre sonra nedeni anlatınca insan üzülüyor: Hong Soo Hyun; 1981'li oyuncu.. Bu kız ciddi anlamda evin en güzeli.. Bir çok dizi ve filmde rol almış. Oynadığı her rolünde hakkını vermiş. Lie To Me dizisinin Eun Hye'nin yalan söylemesine sebep olan arkadaşı rolünden hatırlarsınız.. Bu programda evin erkeklerinin bir çoğunun ideal tipi.

Oda arkadaşları: CHANYEOL-SHİN SUNG WOO
Park Chan yeol; 1992'li EXO'nun sevimli üyesi. Evin en saygılı çocuğu. Shin Omma'nın göz bebeği. Ona bildiğin bir anne bir baba şefkati gösteriyor. Belkide onun dediği gibi gençliğine çok benzettiği içindir. EXO'nun yaramaz çocuklarını yavaş yavaş böyle programlarda görmek güzel değil mi? :) Shin Sung Woo ;1968'li tecrübeli şanatçı, eski idollerden.. Güney Kore'de hala dinlenen klasik şarkıların sahibi..Ortaokuldayken yalnız yaşamaya başlayan bu adamın programı kabul etmesinde ki sebep yalnızlık, aile kavramını tekrardan hissetmek. Onun evde ki lakabı "Shin Omma" ona bu ismi takan Nana :) Yaşının verdiği olgunlukla hepsine anne gibi kucak açtı.. Evde ki yemeklerden sorumlu, bilmediği bir şeyde yok :)

Oda arkadaşları; PARK BOM, SONG GA YEON, LEE SO RA
Park Bom; 1984'lü 2NE1 grubun üyesi. Mükemmel sese sahip. 2NE1 üyelerini az çok tanıyordum, Dara'nın hastasıydım. Fakat bu programdan sonra Bom'u tek geçiyorum.Bizim dünyaya başka bir gezegenden gelmiş olmalı. Uykusundan uyanıp insan baş ucundaki ekmeği yiyip tekrar geri uyur mu? :) Onu uyandırmanın en iyi yöntemi yemek hazır deyin yeter.. Onun bu hallerini izledikçe sevesim geliyor. Bir de her olaya kolaylıkla inana bi yapısı var. Se Ho ve Dong Wook'tan kurtuluşu yok.. Song Ga Yeon; 1994'lü güzel dövüşçü.. Bu kız dövüşçü olmak için fazla güzel değil mi ? :) Evin en küçüğü olduğundan ailenin her bir ferdi ona farklı bakıyor, sahipleniyor. Onunla ilgili gizli bir çok bilgi edindik doğal olarak.. Bence dizilerde görürüz yakın zamanda.. Lee So Ra; 1969'lu süper model. Miss Korea güzellik kraliçesi desek daha doğru. Şu yaşındaki fiziğine bakacak olursak hala fıstık gibi. Doğruyu söylemek gerekirse  yalnız yaşayan biri olduğundann ilk başlarda evin düzenine çok alışamayacak gibi duruyordu. Fakat evin fertlerine uyum sağlayıp onları tanıdıkça beklediğimden iyi dayandı.. 
Oda arkadaşlar; SEO KANG JOON-PARK MİN WOO
(Çiçek kardeşler)
Seo Kang Joon;1993'lü oyuncu.. İlk izlediğim program Roommate oldu. Burada tanıyıp Cunning Single Lady dizisini izledim. Bu çocuk yüzünün güzelliği ve oyunculuğuyla çok iyi yere gelecek.. Özellikle benim biricik Eun Hye ile çekildiği fotoğraflara bakınca bunu hissetmemek mümkün değil.. Park Min Woo; 1987'li oyuncu..Flower Boy Ramen Shop dizisinde izlemiştim. Orada ki halinden şimdi eser yok desem.Resmen kas yapmış, hoş olmuş. Evde en çok güldüğüm ikili. Bazen birbirleriyle konuştuklarında hiçbir şey anlamıyorsunuz merak etmeyin sizin gibi aslında onlarda ne konuştuklarının farkında değiller :) Park Min Woo'ya bazen çok kızıyorum kendisinden kaç yaş küçük çocuğa trip atıyor. Ciddiyim izleyince hak vereceksiniz..
Eğlenceli programı kaçırmamalısınız:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi lütfen benimle paylaşın..